Ρυθμίστε το καλάθι σας για να βλέπετε αυτόματα τα έξοδα αποστολής και το τελικό πληρωτέο ποσό

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  • Συμπληρώστε στο παρακάτω πεδίο το Τ.Κ του τόπου παράδοσης

  • Χελμού 17, Αγ.Στέφανος Αττικής Τ.Κ 14565
    Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη
    και ώρες 17:00 έως 18:00

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Πληρωμή με χρεωστική /πιστωτική με vivapayments
  • Πληρωμή κατά την παράδοση. Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα ανάλογα με το ποιός ταχυμεταφορέας είναι ο φθηνότερος για την αποστολή της παραγγελίας

Λιπαντικά Φορτηγών

Σελιδα 1 απο 2

BP VANELLUS MULTI A 20W-50 12X1LT Κωδ.

BP VANELLUS MULTI A 20W-50 12X1LT

Το BP Vanellus Multi A 20W-50 είναι προηγμένο λιπαντικό κινητήρων πετρελαίου βαρέων οχημάτων. Συνιστάται από πολλούς Ευρωπαίους κατασκευαστές κινητήρων, περιλαμβανομένων των Mercedes Benz και MAN. Οι καθαρότεροι κινητήρες είναι πιο αξιόπιστοι επειδή λειτουργούν ομαλότερα και απαιτούν λιγότερες επισκέψεις στο συνεργείο. Χρησιμοποιώντας το BP Vanellus Multi A 20W-50 με τεχνολογία CleanGuard™ είστε σίγουροι πως ο κινητήρας σας είναι έως και 30% καθαρότερος*. Το BP Vanellus Multi A 20W-50 προσφέρει: Υψηλή προστασία του κινητήρα – Απαλλαγή από την έγνοια των μηχανικών προβλημάτων - Μειώνει τις επικαθίσεις αιθάλης και τη φθορά, για άριστη απόκριση του κινητήρα. Μείωση του λειτουργικού κόστους – Σχεδιασμένο για να “βγάζει” περισσότερα χιλιόμετρα - Χαμηλότερη κατανάλωση λιπαντικού, λιγότερες επισκέψεις στο συνεργείο, χαμηλότερο κόστος συντήρησης και επισκευών. Κινητήρας έως και 30% καθαρότερος* – Πιο αξιόπιστος κινητήρας - Ο κινητήρας διατηρείται καθαρότερος και λειτουργεί ομαλότερα. * σε σύγκριση με τα όρια δοκιμών του προτύπου της ACEA.

€41.75
BP VANELLUS MULTI FLEET 15W-40 4X4LT Κωδ.

BP VANELLUS MULTI FLEET 15W-40 4X4LT

Το BP Vanellus Multi-Fleet 15W-40 λιπαντικό κινητήρων πολλαπλών εφαρμογών, κατάλληλο για χρήση σε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών οχημάτων. είναι κατάλληλο για χρήση σε κινητήρες βαρέων φορτηγών, λεωφορείων, ημιφορτηγών, ελαφρών φορτηγών και χωματουργικών οχημάτων και μηχανημάτων των περισσότερων κατασκευαστών. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για υψηλής απόδοσης πετρελαιοκινητήρες βαρέων οχημάτων που λειτουργούν σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε πετρελαιοκινητήρες ελαφρύτερων επαγγελματικών οχημάτων, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για μικτούς στόλους. Το Vanellus Multifleet 15W-40 προσφέρει: - ευελιξία εφαρμογών: ένα λιπαντικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές σε μικτό στόλο οχημάτων – μειώνεται και εκλογικεύεται η ποικιλία των απαιτούμενων λιπαντικών ενώ μειώνεται και η πιθανότητα λανθασμένης εφαρμογής. - προστασία από φθορά κι επικαθίσεις – οι κινητήρες παραμένουν αξιόπιστοι και το κόστος συντήρησης μειώνεται. - εγκεκριμένο από κατασκευαστές οχημάτων για χρήση σε αυξημένα διαστήματα αλλαγών – ο εξοπλισμός αξιοποιείται σε υψηλότερο βαθμό.

€53.73
77 ENGINE OIL HD 15W-40 20LT Κωδ.

77 ENGINE OIL HD 15W-40 20LT

To Engine Oil Hd 15w-40, είναι ένα λιπαντικό υψηλής απόδοσης (HPD) πετρελαιοκινητήρων που προσφέρει μοναδική απόδοση και προστασία, για κινητήρες συμβατούς και Turbo που λειτουργούν κάτω από σκληρές συνθήκες. Σχεδιάζεται με την προσθήκη προσεκτικά επιλεγμένων πρόσθετων ορυκτής βάσης που προσδίδουν άριστη καθαριστική ισχύ, διασπορά και αντιτριβική απόδοση. , επίσης παρουσιάζει πολύ καλή θερμική και οξειδωτική σταθερότητα εμποδίζοντας ουσιαστικά τη δημιουργία λάσπης και ιζήματος. Η χρήση αντιτριβικών πρόσθετων επιφέρει την παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα και μειώνει στο ελάχιστο τη φθορά του. Το ENGINE OIL HD15W-40, ελαττώνει την εναπόθεση ιζήματος στα πιστόνια, προστατεύει κατά του ‘Bore Polishing’, ελαττώνει την κατανάλωση λαδιού και επιτρέπει μεγάλα διαστήματα αλλαγής. , επίσης συνιστάται για συμβατικούς και Turbo πετρελαιοκινητήρες.

€55.53
BP VANELLUS MULTI A 15W-40 20LT Κωδ.

BP VANELLUS MULTI A 15W-40 20LT

Το BP Vanellus Multi A 15W-40 είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας λάδι για πετρελαιοκινητήρες βαρέων εργασιών. Συνιστάται από πολλούς Ευρωπαίους κατασκευαστές κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των Mercedes - Benz, MAN και Volvo. Ανώτατη προστασία κινητήρα , χωρίς ανησυχία για τυχόν βλάβες. Μειώνει την αιθάλη και φθορές με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της ανταπόκρισης του κινητήρα. Με την χρήση του συγκεκριμένου λιπαντικού ο επαγγελματίας πετυχαίνει μειωμένα λειτουργικά έξοδα ,αφού είναι σχεδιασμένο για περισσότερα χιλιόμετρα , λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και λιπαντικού, μεγαλύτερη απόδοση, αύξηση χρονικού περιθωρίου συντήρησης και επισκευής του οχήματος. Οι εργαστηριακές μετρήσεις έχουν δείξει ότι η χρήση του συγκεκριμένου λιπαντικού διατηρεί ως και 30% καθαρότερο κινητήρα σε σύγκριση με άλλα λιπαντικά του ιδίου τύπου , και επιπρόσθετα διατηρεί τον κινητήρα πιο καθαρό και ομαλό με μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα όρια δοκιμών κατά πρότυπο ACEA .

€56.85
77 ENGINE OIL HD 20W-50 20LT Κωδ.

77 ENGINE OIL HD 20W-50 20LT

To ENGINE OIL HD 20W-50 είναι ένα λιπαντικό υψηλής απόδοσης (HPD) πετρελαιοκινητήρων που προσφέρει μοναδική απόδοση και προστασία, για κινητήρες συμβατούς και Turbo που λειτουργούν κάτω από σκληρές συνθήκες. Σχεδιάζεται με την προσθήκη προσεκτικά επιλεγμένων πρόσθετων ορυκτής βάσης που προσδίδουν άριστη καθαριστική ισχύ, διασπορά και αντιτριβική απόδοση. , επίσης παρουσιάζει πολύ καλή θερμική και οξειδωτική σταθερότητα εμποδίζοντας ουσιαστικά τη δημιουργία λάσπης και ιζήματος. Η χρήση αντιτριβικών πρόσθετων επιφέρει την παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα και μειώνει στο ελάχιστο τη φθορά του. Ελαττώνει την εναπόθεση ιζήματος στα πιστόνια, προστατεύει κατά του ‘Bore Polishing’, ελαττώνει την κατανάλωση λαδιού και επιτρέπει μεγάλα διαστήματα αλλαγής. Επίσης συνιστάται για συμβατικούς και Turbo πετρελαιοκινητήρες.

€59.26
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
CASTROL TECTION 15W-40 20LT Κωδ.

CASTROL TECTION 15W-40 20LT

Το Castrol Tection 15W-40 είναι λιπαντικό κινητήρων diesel σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει άριστη προστασία σε στόλους που περιλαμβάνουν βαρέα οχήματα διαφόρων κατασκευαστών. Το κύριο πεδίο εφαρμογής του Castrol Tection 15W-40 είναι σε Ευρωπαϊκής τεχνολογίας κινητήρες Euro 3 ή προγενέστερους και σε Αμερικανικής τεχνολογίας κινητήρες βαρέων οχημάτων. Είναι υψηλής ποιότητας λιπαντικό πολλαπλών εφαρμογών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαρέα φορτηγά οχήματα, λεωφορεία, ελαφρά φορτηγά , χωματουργικά και αγροτικά μηχανήματα. Πλεονεκτήματα: Το Castrol Tection 15W-40 παρέχει άριστα επίπεδα προστασίας σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων κινητήρων και γι' αυτό αποτελεί κορυφαία επιλογή για στόλους που διαθέτουν διαφορετικούς τύπους οχημάτων, τόσο μεταφορών κάθε είδους όσο και χωματουργικών. • Άριστη προστασία σε Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής τεχνολογίας κινητήρες. Η ειδική σύνθεση του προστατεύει τους κινητήρες από φθορά και δημιουργία επικαθίσεων, εξασφαλίζοντας μειωμένα έξοδα συντήρησης και αποφυγή απρόβλεπτων επισκευών. • Μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους αποθήκευσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία κινητήρων, δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης και αποθήκευσης πολλών διαφορετικών τύπων λιπαντικών, αφού πλέον όλες οι ανάγκες καλύπτονται από ένα μόνον λιπαντικό κινητήρων. • Εκτεταμένα διαστήματα αλλαγών. Είναι εγκεκριμένο από κατασκευαστές οχημάτων για εκτεταμένα διαστήματα αλλαγών, μειώνοντας έτσι το κόστος συντήρησης και αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα των οχημάτων.(Meets DAF standard drain requirements).

€96.22 €68.20
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
CASTROL TECTION 20W-50 20LT Κωδ.

CASTROL TECTION 20W-50 20LT

Το Castrol Tection 20W-50 είναι λιπαντικό κινητήρων diesel σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει άριστη προστασία σε στόλους που περιλαμβάνουν βαρέα οχήματα διαφόρων κατασκευαστών. Το κύριο πεδίο εφαρμογής του Castrol Tection 20W-50 είναι σε Ευρωπαϊκής τεχνολογίας κινητήρες Euro 3 ή προγενέστερους και σε Αμερικανικής τεχνολογίας κινητήρες βαρέων οχημάτων. Είναι υψηλής ποιότητας λιπαντικό πολλαπλών εφαρμογών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαρέα φορτηγά οχήματα, λεωφορεία, ελαφρά φορτηγά και χωματουργικά και αγροτικά μηχανήματα. Πλεονεκτήματα: Το Castrol Tection 20W-50 παρέχει άριστα επίπεδα προστασίας σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων κινητήρων και γι' αυτό αποτελεί κορυφαία επιλογή για στόλους που διαθέτουν διαφορετικούς τύπους οχημάτων, τόσο μεταφορών κάθε είδους όσο και χωματουργικών. Άριστη προστασία σε Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής τεχνολογίας κινητήρες. Η ειδική σύνθεση του προστατεύει τους κινητήρες από φθορά και δημιουργία επικαθίσεων, εξασφαλίζοντας μειωμένα έξοδα συντήρησης και αποφυγή απρόβλεπτων επισκευών. Μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους αποθήκευσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία κινητήρων, δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης και αποθήκευσης πολλών διαφορετικών τύπων λιπαντικών, αφού πλέον όλες οι ανάγκες καλύπτονται από ένα μόνο λιπαντικό κινητήρων.

€94.67 €67.11
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
CASTROL TECTION MEDIUM DUTY 20W-50 20LT Κωδ.

CASTROL TECTION MEDIUM DUTY 20W-50 20LT

Tection Medium Duty 20W-50 λιπαντικό κατάλληλο για παλαιότερους πετρελαιοκινητήρες turbo και ατμοσφαιρικούς, ελαφράς και μέσης χρήσης. Προσφέρει προστασία του κινητήρα σε κανονικά διαστήματα αλλαγής λιπαντικού. Το Medium Duty 20W-50 προστατεύει σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες ή Turbo diesel κινητήρες με σύστημα EGR. Είναι σχεδιασμό για να παρέχει αξιόπιστη απόδοση και καλή προστασία για τα φορτηγά, buse, LVCs, off-road οχημάτων, του εξοπλισμού και των γεωργικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων EGR και υπερτροφοδοτούμενων. Το Medium Duty έχει την ικανότητα μείωσης πολλών ειδών φθοράς, αλλά και μείωσης της συσσώρευσης της «λάσπης», έτσι ώστε να περιορίζεται σημαντικά το κόστος συντήρησης καθώς και οι απρογραμμάτιστες βλάβες του κινητήρα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η υψηλή ικανότητα χειρισμού της αιθάλης . Οι Κινητήρες EGR μπορεί να παράγουν υψηλότερα επίπεδα αιθάλης, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε φράξιμο των φίλτρων και η προκύπτουσα ζημιά στον κινητήρα να είναι αρκετά μεγάλη. Το Medium Duty διασφαλίζει ότι η αιθάλη είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη και ελεγχόμενη με αποτέλεσμα την πρόληψη της βλάβης του κινητήρα.

€103.03 €73.02
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ARAL TURBORAL 20W-50 20LT Κωδ.

ARAL TURBORAL 20W-50 20LT

Το Aral Turboral 20W-50 είναι υψηλής απόδοσης ορυκτέλαιο πολλαπλών εφαρμογών που απευθύνεται κυρίως σε μικτούς στόλους οχημάτων που περιλαμβάνουν κινητήρες πετρελαίου αλλά και βενζίνης. Μειώνει τη φθορά και το σχηματισμό επικαθίσεων , κατάλληλο για αλλαγή σε κανονικά διαστήματα συντήρησης. Για το λιπαντικό αυτό έχουν επιλεγεί πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή προστασία του κινητήρα σας. Το βασικό έλαιο σε συνδυασμό με τα προσεκτικά επιλεγμένα πρόσθετα είναι ο συνδυασμός που πετυχαίνει μείωση των καταθέσεων (λάσπης) περισσότερο από 30% στις μεταλλικές επιφάνειες του κινητήρα με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση της φθοράς του. Δεν είναι τυχαίο που τα λιπαντικά της ARAL πρωταγωνιστούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά και οι καταναλωτές τα εμπιστεύονται για χρήση στα οχήματα τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

€100.06 €70.92
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ARAL TURBORAL 15W-40 20LT Κωδ.

ARAL TURBORAL 15W-40 20LT

Aral Turboral 15W-40 , πρωτογενές ορυκτέλαιο για την λίπανση του κινητήρα, με εξαιρετική ικανότητα απόδοσης και ένα πακέτο πρόσθετων, σχεδιασμένο για χρήση σε επαγγελματικά οχήματα. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις επιδόσεων XMF. Ικανοποιεί απαιτήσεις των κατασκευαστών Mercedes-Benz, Caterpillar, Cummins, MAN, Renault, Volvo. Το προϊόν αντικαθιστά το Aral Multi Turboral SAE 15W-40 & Aral Plus Turboral SAE 15W-40. Για το λιπαντικό αυτό έχουν επιλεγεί πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή προστασία του κινητήρα σας. Το βασικό έλαιο σε συνδυασμό με τα προσεκτικά επιλεγμένα πρόσθετα είναι ο συνδυασμός που πετυχαίνει μείωση των καταθέσεων (λάσπης) περισσότερο από 30% στις μεταλλικές επιφάνειες του κινητήρα με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση της φθοράς του. Δεν είναι τυχαίο που τα λιπαντικά της ARAL πρωταγωνιστούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά και οι καταναλωτές τα εμπιστεύονται για χρήση στα επαγγελματικά οχήματα τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

€94.84 €67.22
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
CASTROL VECTON 15W-40 20LT Κωδ.

CASTROL VECTON 15W-40 20LT

Το νέο Castrol VECTON 15W-40 είναι ένα εξελιγμένο λιπαντικό κινητήρα ειδικά ανεπτυγμένο για μια μεγάλη ποικιλία ευρωπαϊκών και αμερικανικών πετρελαιοκινητήρων που κινούνται εντός και εκτός δρόμου. Το Castrol VECTON 15W-40 με τη μοναδική System5 Technology™ προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του κινητήρα και βοηθάει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης σε πέντε βασικούς τομείς: στην κατανάλωση καυσίμου, στην κατανάλωση λιπαντικού, στο χρονικό διάστημα αλλαγής λιπαντικών,στη ζωή των μερών του κινητήρα και στην ισχύ. Επίσης: Προσφέρει εξαιρετική προστασία σε κινητήρες ευρωπαϊκής, αμερικανικής και ιαπωνικής τεχνολογίας ακόμη και όταν υπάρχει αιθάλη και άλλοι ρύποι. Επιτρέπει τη διατήρηση μικρότερου αποθέματος κι έτσι οι μικτοί στόλοι οχημάτων αποθηκεύουν μόνο ένα τύπο λιπαντικού κινητήρα. ¹Σε ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές, η απόδοση του Castrol VECTON 15W-40 ήταν έως και 40% καλύτερη από τα όρια των διεθνών προτύπων της API και ACEA σχετικά με την αύξηση του ιξώδους του λιπαντικού , τις επικαθίσεις στα έμβολα, την αντιμετώπιση της αιθάλης, τη φθορά.

€101.62 €72.02
TOP
 επιλεξτε οχημα
Επιλέξτε μάρκα ΙΧ
Επιλέξτε μοντέλο ΙΧ
Επιλέξτε έκδοση ΙΧ
Επιλέξτε μάρκα επαγγελματικού
Επιλέξτε μοντέλο επαγγελματικού
Επιλέξτε έκδοση επαγγελματικού